گریس فودگرید | گریس غذایی

از گریس های فودگرید یا گریس های غذایی در تجهیزات مختلف پردازش مواد غذایی و سایر کاربردهای تجهیزات صنعتی استفاده می شود. آنها شامل یاتاقان های غلتکی، اتصالات، اسلایدها، سیستم های روغن کاری متمرکز و جعبه دنده های محصور هستند. گریس های غذایی نه تنها باید عملکردهای فنی مشابه روانکارهای دیگر را انجام دهند، بلکه خواص دیگری نیز دارند:

مقاومت در برابر تخریب توسط محصولات غذایی، مواد شیمیایی، آب و بخار.

ارائه رفتار خنثی هنگام تماس با الاستومرها و پلاستیک ها.

از نظر فیزیولوژیکی بی اثر، بی بو، بی مزه ، غیر سمی و بی ضرر هستند.

فرمولاسیون این گریس ها ممکن است حاوی روغن های پایه سینتتیک، روغن های خوراکی مانند سویا، و روغن ذرت، یا روغن پایه معدنی سفید باشد. روشهای تولید گریس صنایع غذایی با توجه به نوع ماده غلیظ کننده (سفت کننده) متفاوت است. همانطور که قبلاً بحث شد، این روغنها ممکن است روغنهای پایه سینتتیک، روغنهای خوراکی یا روغنهای معدنی سفید باشند. ویسکوزیته روغن پایه بسته به نوع استفاده از گریس متفاوت است.

از جمله سفت کننده های گریس مورد تایید می توان به کمپلکس آلومینیوم، کلسیوم، رس و پلی اوره اشاره کرد. کمپلکس آلومینیوم یکی از متداول ترین مواد سفت کننده گریس غذایی است. این گریس ها می توانند در برابر درجه حرارت بالا مقاومت کنند و در برابر آب مقاوم هستند، که از خواص مهم برای کاربردهای فرآوری مواد غذایی است.

​محصولات